I misärens tidevarv

Så här i dessa tider när min börs är extremt tom och allt hänger på en skör tråd så får man vända sina blickar mot det som kan vara räddningen, travet:-)
 
Länge sedan någon ranking gjordes men nu är det dags. Hoppas det kan hjälpa Grev-Nils att hitta rätt imorgon :-) Så får jag lättare att tala om för honom att han får ställa upp som låneinstituuuut;-) Ja, just ja, det har jag redan gjort:-)
 
Nåväl, kollat startlistor...analyserat och nog finns det några tuvor att välta med några sköna skrälldrag. Rankar inte alla hästar utan de man möjligen bör ha med på systemet om man garderar
 
Avd 1: Stora favoriter i, främst, 5 Pingus Vang och sedan som andrahandare,7 Opitergium, och det är ju absolut inga större fel i det. Men är inte helt hundra på att Pingus kan svara Ludde från start och kanske inte heller vill. Hursomhelst lär det bli bra tempo och där snurrar min skivtallrik en sång utan instrument. 8 Capello Bob! Kan den bara hyvla sig ner i hyfsat läge så kommer det gå fort på upploppet. Det är dags nu!
 
A: 8-7-5 B: 9
 
Avd 2: Mycket öppet och litar inte helt på Svanens 9 Conrads Voldemort. Varnar istället för 8 Saladino som med rätt löpning vispar till rätt bra på upploppet, kan räcka. 6 Cinzano Akema kan kanske köra sig till spets och kan möjligen bli som Grev-Nils i ett ölrace...omöjlig att plocka ner. 1 Iliano Toll får en gigantisk kuskförstärkning när Björn Goop svingar sig upp och det är inte att förakta. Pass upp.
 
A: 8-6-1-12 B:11-9-10-2-7-3
 
Avd 3: Inte så mycket att babbla om. Svanen är helnöjd med 6 Sebastian K och då är det bara att skalla in spiken med pannan. Vill man omfamna hela potten själv och gapa riktigt stort garderar men omgångens megafavorit och då med extremt formtoppade 1 Persos Seaman och 9 Go On Pale där den sistnämnde senast var på linje med Joke Face
 
Avd 4: Här finns bästa hästen i 5 Lucky Sec! Kan vara en chansspik för de som har ganska lösa resårband i kalsongerna(vad jag menar med det?Ingen aning faktiskt) . I annat fall är det ett streckkrävande lopp. 8 Stil är en spurtare av rang, rätt löpning och tempo krävs men får den det så kan det smälla. 4 Punk ska naturligtvis räknas men ska Adrian äntligen vinna? Tveksamt
 
A: 5 B: 4-8-6-2-11-1-3-10
 
Avd 5: Jösses, en herrans massa ston och det här är lite som på Terassen i slutet på 80-talet när Grev-Nils körde sin järnspetts-disco. Dvs att han såg ut som han svalt ett järnspett varenda gång när promillehalten steg upp till en viss nivå efter ett högt antal gratis Long Islanddrinkar. Det verkade attraherande på de "ston" som besökte nöjespalatset. Men precis som Grev-Nils, lär man ju välja fel;-)
Nämner i alla fall som förstahäst 11 Wiss Shadow! Räknas gör ju självfallet 12 Mellby Venus och 4 Sahara Fairytale
 
A: 11-12-4-9-8 B: 2-7-14-1-6-15
 
Avd 6: Bara att strecka alla. En man måste ha med, jag gillar hästar i toppform, är 8 Prada Secret. 1 Mosaique Face kan spetsa och blir då svårpasserad. Favorit lär 12 By Air bli och det är onekligen inget fel i det då den övertygat ordentligt. Mycket svårlöst.
 
A: 8-12-1-11 B: 7-2-10-5-4-6-3-9
 
Avd 7: Så kommer vi då till sista loppet där en speciell häst kommer att skrälla å det grövsta och i och med det skapa vågskvalp av pluringar på mitt bankkonto. Här snackar vi megaskräll! 2 Penalty Fare! Fortsätter alltså att tjata om den här och det kan vara så att han går till spets för att släppa, lucka till slut och vinst med en glad hängläpp! Om man inte tror på min skräll ska man inte glömma nästa skräll, 10 Broslätts Rapide, som kan spurta tungt. 3 Åge Hornline har varit bra men där braskar Christoffer Eriksson lite mellan raderna och det kan vara läge att gardera den tunge favoriten.
 
A: 2-3-10 B: 11-7-1-5-4-9-6
 
 
Sådär, då är det bara att snirkla ihop en rätt rad, klämma i sig en god rom och invänta morgondagens glädjetjut!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0