Orsa Besparingsskog bemöter......

http://www.orsabesparingsskog.se/default.asp?PageID=1&NewsID=184
 
Här bemöter då ÄNTLIGEN Orsa Besparingsskog Fiskejournalens artikel från tidigare.
 
Har inte hunnit läsa igenom den mer än en gång men redan i början på sitt bemötande visar de sitt tänk och hur illa ställt det är med att greppa en global verklighet. Jag är innerligt trött på människor som ser till sitt eget, inte kan tänka i vidare perspektiv eller ha koll på ett jävla skit.
 
"Det är roligt att så många visar intresse för Orsa Besparingsskogs affärer och att det intresset spridit sig långt utanför kretsen av delägarfastigheter. När det gäller journalistik är det brukligt att den eller de som omskrivs i en artikel också ska få uttala sig för att räta ut eventuella missförstånd och ge sin syn på saken. I detta fall har inte Orsa Besparingsskog över huvud taget blivit kontaktade eller på annat sätt tillfrågade. Många av våra delägare, som läst artikeln i fiskejournalen, har med all rätt blivit oroliga och vi har fått flera frågor rörande de påståenden som presenteras i artikeln. Med anledning av detta vill Orsa Besparingsskog här ge våra delägare information om vår kraftaffär."
 
De tycker det är roligt, förstås i ett raljerande tonläge, att det spridit sig långt utanför kretsen av delägarfastigheter. Men vafan! Vad tror ni, Besparingsskogen? Att ni kan sitta och bestämma och göra vad fan ni vill med det ni äger? Utan tanke på vad som händer, vad som kan hända, ekologisk påverkan och allt annat.
OCH hur lik strutsar tänkte ni fortsätta vara? Hade det inte varit möjligt för er att bemöta kritiken för den har NI haft full reda på att den skulle komma för så naiva kan ni bara inte vara att ni trodde att det är bara att köpa ett antal ifrågasatta kraftverk på basis av Fortumexperter och UNDGÅ kritik! Hur fasen tänker ni då?
 
Finns mycket mer att nämna kring det här men nu ska jag duscha och sedan blir det hockey och zombies på teve :-)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Notera gärna att ordet "fisketurism" anges i samma artikel. Att få in orden vattenkraft och fisketurism i samma artikel utan att för den sakens skull se att detta är oförenligt eller ens är ett problem är beundransvärt. Lite grann som att acne är bra för hyn... eller att mjöl (gärna lokalt i någon kvarn i ett förstört vattendrag) är hälsosamt för glutenallergiker....

2013-05-20 @ 20:09:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0