Humör

Är sannerligen inte i rätt humör för att skriva något men skit i humöret. Skriver ändå. Trött på det mesta och speciellt på människor som inte kan ta till sig vetenskapligt underbyggda argument. Typ Centerpartiet lokalt i Orsa. 
På Orsas ÖPPNASTE partis Facebooksida blev nyligen mina kommentarer bortplockade. Det är i sanning jävligt underligt om man marknadsför sig som ett öppet parti med högt i tak och så plockar man bort kommentarer som inte på något vis var osakliga eller på annat sätt uppseendeväckande. Men det är herr Thalin i ett nötskal det. Snacka om toppstyrt lokalparti. Men det är ju så han vill ha det. 
Inte blev det bättre av att se Annie Löhf i tvfåtöljen härom kvällen heller. Flosklernas okrönte mästare och tillika hade hon ju inte gjort ett felval i hela sitt korta liv. En sällsamt pinsam intervju i ett för övrigt helt misslyckat upplägg av SVT. Trodde de att man skulle få nåt vettigt/brännande ur någon politisk ledare ett VALÅR? 
 
Moderattanten Lena, Uffes fruga, tillika kulturminister gjorde ju också ett berömvärt klavertramp och hoppade på Sven Wollter när han bedrev ett projekt där inkomsten skulle gå till de hemlösa. Hon tyckte att det ALDRIG kunde finnas äkta medkänsla i en kommunist så det där var bara trams som Sven höll på med. 
Det är allt en äkta moderat, hon tanten. Solidaritet och empati förstår hon sig inte på överhuvudtaget. 
Blir man trött eller? 
 
Jan Björklund då? Äh, vi tar och skuldsätter studenter lite till ena dagen. Sen nästa dag kommer han på att ett skattefritt bidrag skulle nog sitta fint. Till samma studenter. Har hans högerhand någon aning om vad vänsterhanden gör? En sak är klar, ingen av händerna står i förbindelse med hans hjärna i alla fall. Jösses!
 
Hela Alliansen förresten. Tänker de inte mer på skolföretag än skolelever?
Förresten körde moderat-Tobe ett fabulöst utspel med att datorspelandet borde se till att minskas. Också ett valårsutspel utan någon större verklighetsförankring. 
 
För att inte nämna det ännu värre som Centerpartiet slog till med. Gårdsförsäljning av alkohol! Yippie-aj-kaw motherfucker. Det kör vi nu på valåret så får vi med oss alla oupplysta svennebananer som tycker det vore skitbra. Det är ju bara det att det INTE GÅR. Så sluta med sånt här jävla trams. 
 
Förresten så fyller jag femtio strax. Det är därför jag är gubbgrinig, trött och förbannad. Fet också. Eller så var jag hela skiten innan också. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0