Browning cup

Peter, den gänglige och okrökte, och jag, den mindre gänglige och definitivt krökte, tog en sväng till Tranås och sov oss igenom Browning Cup som fick bli årets tävlingspremiär. 
 
Gled in i Tranås centrum under fredagseftermiddagen. Snabb incheckning på hotellet och sen behövde vi käk. Blev en thairestaurang som fick bli vårt tillhåll under en timme. En av fördelarna med att fylla år och hyfsat jämnt är ju att man ibland blir bjussad på grejor. Peter bjöd på käk och bira på thaien så det var bara att tacka och ta emot. 
Efter det körde vi lite bubbelpool och bastu. Dock inte på thairestaurangen. Det fick bli på hotellet. 
 
Rätt tidig kväller och fortfarande hade man ju tillförsikt inför tävlingen. Skulle ju bli så kul med lite trixigt mörtfiske. 
 
Som alla vet nu så visade sig fisket från en sämre sida. Att det blev trixigt var bara förnamnet, eller det var ju knappt trixigt. Det fanns ju knappt fisk. Troligen något med leken får vi hoppas på. 
Var riktigt surt och som exempel kan nämnas att jag inte hade ett enda napp på takeaparten på hela helgen. Jo, jag släppte kortspöt emellanåt  och satt och hängde på takeapart likväl som feeder. Så försök inte.
Fick all fisk på 3,5 meters. Löja, småmört och småsarv. Hade 37 stycken per dag. 460 gr respektive 420 gr. 5:a första dagen och 7:a andra dagen.
 
Bara att slå in en extension i röven och försöka komma över debaclet.
 
Inte så mycket att orda om själva fisket. Däremot var sträckorna bra och förhoppningsvis händer något positiv med fisket under de två veckor det är kvar till lag-Sm.
 
Lördagkvällen var vi ett gäng metare som käkade tillsammans så det blev lite livat. 
Hossa underhöll som vanligt. Don Tonolino klämde i med en sång och den rösten hade funkat i större sammanhang. Vi käkade schnitzlar som var större än mitt gäddhäng. På det hela taget en bra kväll helt enkelt
 
Stort tack till arrangören för ett bra arrangemang. Nu hoppas vi fisken ramlat in ordentligt i ån så vi får lite mer fisk till SM. 
 
Vår taktik i Fk Match är som vanligt inte speciellt avancerad. 
 
Vi kör på enkelhet och tro på framtiden.
 
Vinn, för helvete!
 
Och misslyckas vi med det har vi troligen i alla fall käkat ett gäng goda schnitzlar, bubblat i poolen och kört standardiserat trashtalk hela helgen och är rätt nöjda ändå 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tomas Leijon

Hej Kenneth.
Ett dåligt genrep är ju alltid bra.
Kan ju bara bli bättre då på tävling.
Ses på Lördag.
Stalkern

2014-05-03 @ 09:11:37
URL: http://tomasleijon.blogg.se
Postat av: Mr Pink

Vi kör på det, Tomas :-) Sämre kan det ju knappast bli. Syns på lördag, som sagt:-)

2014-05-03 @ 10:21:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0