Världen.....

Kreativiteten sitter som en stor jävla hårboll ut från pipelinen från de tänkande delarna. Klarar knappt formulera ord längre känns det som. 
Klev ju in på Socialdemokraternas lista till kommunfullmäktige i år och det blev ju en grym Liljaeffekt. Sämsta valet på länge. Centerpartiet gick fram som slåttermaskiner och så även offerkoftorna SD. Skjut mig!
Apropå SD är det väl ett jävla tjat av olika krönikörer att försöka toppa varandra i ämnet "vi tog inte debatten och använde ordet rasist och därför röstade folk på dem" . Men för helvete, finns det ingen rim och reson här? 
Finns inget parti som har så många medlemmar och politiker på toppnivå som gör SÅ MÅNGA rasistiska uttalanden och även andra mindre genomtänkta uttalanden. Debatten har ju tagits! Vad har jag missat? JAG har tagit debatten på lokal nivå och är det nåt som kan sägas kring det så är det att SD-anhängare har en del åsikter MEN sällan några välslipade argument för sin sak. Knappt några argument överhuvudtaget. Prata om något annat än invandring och varg så är de helt borta. Totalt. Hur tar man debatten då? 
Ni alla får ursäkta men de som röstat på SD har en rasistisk grundtanke eller är extremt dåligt pålästa(ungefär lika illa). Alla jävlar som gråter och skriker att de inte är rasist för att de röstat på SD, vad är ni då? NÄR, exakt när, har man gjort sig värdig epitetet rasist? 
Ni kan gråta hur mycket ni vill men en sak vet jag med säkerhet. Att bli utsatt för RASISM, att leva med det är ALLA gånger värre än att bli kallad RASIST. Ni får fan skaffa er en ryggrad och stå för det ni gör. 
Förresten, missnöjesrösta? Hur kreativt är det?
 
Nej, världen är på väg att gå under. Tvivla inte på det. Frågan är bara när det slår till. När vi människor lyckats kategorisera människor fullt ut igen och göra vi och dem till huvudfrågor. Dit kommer vi, var så säker. Då blir det inte roligt. 
 
Nåja, ser på Facebook hur delningarna blir fler och fler. Dummare och dummare. Ta det här med de här texterna som delas (som är skrivna med siffror) Can you read this så är du typ smartare än de flesta.....bla bla bla
Okey, det är svårare att komma på att man ska ha papper i handen när man torkar skiten ur arselet än att läsa de här hjärnbefriade texterna. Vad är det för fel på folk?
Här har ni en text ni kan dela istället......

"Bra exempel av hjärnstudier. Om du kan läsa det här, förstår det och delar det så är du unik.Endast 1 av 1000 förstår detta. " Jag är en idiot " "

 

 

 
Trackback
RSS 2.0