Elitloppssöndag med V75

Gårdagens travtävlingar innebar inga framgångar. Min ranking var åtminstone poängmässigt bättre än både Spelarservice och Spelvärde. Men ranking spelar ju ingen roll när man har fel spikar. 
 
Dagens tävlingar är grymma. Ser verkligen framemot tävlingarna och vilka lopp!
Försöker mig på en ranking idag också och har några idéer som känns rätt idag. 
 
V75 1: A:2-5-6 B:9 C:1-10-3-8-4
 
Här är mitt givna drag 2 McSpirit, i nuläget endast streckad på 6 %, vilket är mycket anmärkningsvärt. Bara hoppas på felfri avgång då kan det bli spets och då blir det inte hårt i mål. 
Självfallet bör man strecka 5 Makethemark, 6 Borups Powerful och fransyskan 9 Diva Du Mouchel. Fransyskan kan man ju inte och kan vara en flygmaskin. Grev-Nils med anhang brukar också agera som flygmaskiner men de kraschlandar alltid ;-)
 
V75 2: A: 6-12-8 B: 7-15-5-11-10-13-1-4-14 C:3-2-9
 
Ännu ett drag från Malmqvists stall och med Christoffer Eriksson som kusk. 6 Tumble Dryer!  5%! Kan man beställa spets och sedan rygg ledaren med lucka till slut, tack. Bästa hästen är normalt 8 Ready Ribb med Gooppojken. Men det kan bli kraftiga trafikproblem där med dålig startrygg och instängt läge. 12 Stay Alert har varit bra på sistone och jag har jagat den och kanske är det dags för vinst idag. Här ska man möjligen gå så långt lädret tillåter i strecklistan. 
 
V75 3: A:6 B: 4-2-5-1-3-8
Äntligen dags för första försöket till Elitloppet. Jösses, vad tappad 6 Volstead är på strecken. Melander kör själv, rycker skorna och flaggar för att hästen inte var i toppform i Finland senast och att hästen ska gå framåt rejält efter det loppet. Det blir åka av och kanske lurar Melander allihop och vinner hela rasket som kusk! :-) Hästen är grym. Ska bli intressant att se 2 Resolve och vad Svanstedt har att åka med nu när han kommer över till Sverige igen. Han lär inte åka över om han inte tror stenhårt på sin kamel. Goopen låter mäkta nöjd med 4 Timoko och hästen är hårdare än granit. 
 
V75 4: A: A: 2-6-1-4 B:3-5-7-8
2 Nuncio blir min tipsetta trots sitt stora favoritskap. Örjan kommer nog inte ladda allt här i försöket och det skulle vara därför man möjligen skulle försöka hitta någon annan tipsetta som kan rinna undan från t ex ledningen. Men jag tror det blir rejäl körning här och Nuncio i andraspår sitter bra till direkt och sparar krafterna i spetsrusningen. 1 Royal Fighter kommer att göra allt för att svara spets, Jos Verbeeck kommer ladda allt med 4 Un Mec D´Heripre och den gubben viker sig inte i första taget. Se gårdagen när han försökte skicka startbilen in i nästa vecka med sin häst Brillantissime. 6 B.B.S Sugarlight kommer också köras offensivt och där kan det bära iväg rejält om den också blir het.
 
V75 5: A: 8-4-1-11 B: 5-9-7-3-2-6 C:12-10
Nordsvenskar och svårlösligt om man nu inte väljer att chansspika 8 Jokivarren Kunkku som ska vara en startraket och passa bra på sprintdistans. Westholm har toppform på stallet och 11 Odin Tabac har som trettonåring en sällan skådad form. Men kan det verkligen gå från startspåret? 
 
V75 6: A: 11-5-1 B: 9-4-8-10 C: 7-2-3-6
Ett jävla tjat om Malmqvists hästar idag och här kommer ett drag till i 11 Aron The Baron! Två procent i nuläget och kommer säkert att stanna där någonstans. Stor favorit är 5 New Muscle Ås och den är bra. Men det är hårdare motstånd nu och Goopen själv flaggar varningsflagg för det. 1 Joe DiMaggio var grym i Finland senast och kommer han bara ut någonstans och kan gå fram i dödens tidigt kan det bli seger. 
 
V75 7: A: 5 B: 2-10-3-1 C: 8 D: 7-4-9 
Stoooor favorit 2 Pinkman som Jimmy Takter skickar hit från USA. Kan nog vara så att den bara vinner och möjligen också blir dagssnabbast. Är ju en kanonhäst. Men här chansspikar jag 5 Telecomando O.K! En skräll igen och det ska regna slantar från himlen idag. Här rycks det skor och grejor, hästen är startsnabb som få. Han har öppnat 03/400 meter och det är snabbare än vad Grev-Nils sveper en stadig 12:a hembränt med Vira Blåtira. Det är oerhört snabbt. 
 
Lycka till

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0