Sign of life

Jotack. En bitter gubbjävel kan säkert formulera några rader även om han knappt hittar till sin formidabla hjärna längre. 
Den här världen har blivit helt galen och det faller ner på alla jävlar. Att folk inte äger kapacitet till att göra några djupare analyser av allt de tycker är ju ställt utom allt tvivel. 
 
När blev mänskligheten så här ruttna i skallen? Överallt poppar de upp som några jävla magiska svampar i psykedeliska färger och spyr ut sina teorier om sakernas tillstånd. Hade en diskussion med några vridna inkompetenser som sitter i några stugor i närområdet. 
När de började yra kring globalisteliten och NWO (New World Order) så var det nog. Stöllar.
 
Nu läser man kring de här småbarnen som det diskuteras kring om de ska tas hem till Sverige eller inte. Hur kan man ens diskutera sådana saker i just den frågans avseende? Barn väljer väl fan inte föräldrar. Det är bara att plocka hem dem och ge dem vad de behöver. 
Att fullständiga tokstollar på Twitter som t ex Rebecka Weidmo Uvell skriver saker som är så absurda att allt annat bleknar är ju galet. Hur kan man ens uttrycka sig som hon gör. 
 
Sverigevänner. Det eviga jävla gissel. Att läsa diskussioner på nätet när de här figurerna gör entré gör att man närmar sig plantering av några kaliber tolv-hagel i gomseglet, fan. 
 
Sen får ni väl fan sluta med att se SD som ett parti som andra. Jösses, så jävla skitnödigt trött jag blir på det. 
" Öhhh,ja, det är ju det som är demokrati ju. Man måste ju samtala och samarbeta med dem när så många röstat på dem....öhhh...ju " 
Debila. Hör ni? Debila är vad ni är. Man samarbetar inte med nåt jävla rasseparti hur mycket de än försöker skrubba bort sina uppenbara defekter. 
 
By the way, när vi ändå är inne på debila, Sverigevänner och allmänt dåligt tankegods. 
Orsa Fiskevårdsområde hade stämma förra veckan. Jag var inte där. 
Räckte med att läsa stämmohandlingarna. 
Gunnar Håkansson, detta magnifika bottennapp, sitter visst i valberedningen. Bara att ha en sådan hatmånglare i en valberedning säger rätt mycket. Nog fan hade de Rolf Ström på omval i år igen. Han blev också inröstad. Vad bra. Ännu ett år med Orsas fantom på fiskevård. Han kan precis ingenting. Om Roffe är Fantomen så blev det ju bra då att Guran med muschingarna fortsätter som ordförande. Han som drömmer om att sätta dit någon för tjuvfiske så till den milda grad att han ligger på skogsbackarna med kikare och spanar ner på tjärnarna. Härligt jobb ändå. Jaja, ni behöver inte bli upprörda. Det är hans egna ord. Han till och med BRUKAR göra det. 
 
Skit samma. Jag har gett upp hoppet kring det mesta, framförallt mänskligheten. 
 
Ni är mähän allihop. Säger inget, rycker på axlarna åt allt, vill inte ta ställning, spelar taktiskt och bryr er bara i ert. Inga klargörande, inget ställningstagande och bara nån jävla vilja att hålla sig väl med alla. Rasister, nazister och allmänna dårar. Hur fan orkar ni se er i spegeln? 
 
Sa jag att jag är bitter, sur och grinig? 
 
Det går väl över. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0