Information Orsa Match Open 2019

Dags för lite information då tävlingen närmar sig med stormsteg. Har ni frågor så är det bara att lägga en kommentar eller kontakta mig. Finns mer information på bloggen om man klickar på juli och augustimånad årsvis tillbaks i högerkolumnen. Där ser ni också resultaten om ni vill studera dem. 


Ni som vet redan nu att ni fått eller får förhinder hör naturligtvis av er så fort ni kan så vi kan korrigera peggarna.  

Vi kör samma upplägg som ifjol vilket betyder en sektion på den kortare bryggan i Lillån som ligger närmare centrum, D-sektionen.Dit måste man ta bilen och parkering sker bakom Kyrkby skola. Det är bra med vagn där även om det bara är en kort promenad. 

Vilka som kommer att hamna där har vi redan lottat fram. Det är för att underlätta så man inte behöver packa ur bilen och sen packa i för att man hamnar där. Peglottningen sker dock som vanligt på plats vid sekretariatet och vi kommer lotta D-sektionen först bägge dagarna. 

Några saker

* Feeder/bottenmete är inte tillåtet

* Ingen grundmäskning utan vi startar mäskning och fiske samtidigt. Det betyder att mäskbollarna som vanligt ska rymmas i en sluten näve.

* Ingen mäskning med hjälp av feeder. Slangbella eller att kasta är det som gäller 

* Vi kör även i år gemensam middag på McGregors Sportbar på bowlingen. Ligger i anslutningen till campingen.

Anmälan till middag och vilket käk man ska ha gör vi som tidigare, i sekretariatet på lördagsmorgonen. Menyn kommer att finnas så man ser vad man vill ha. Jag bokar bord och räknar med att de flesta kommer att vara med på middagen :-) Det kommer också att lottas ut priser under kvällens middag. 

Vi kommer naturligtvis också att ha vår lilla kiosk på plats där vi säljer varmkorv, chokladbitar, drycker. Nybryggt kaffe finns också och är som vanligt gratis. 

 

Tiderna som gäller bägge dagarna:
Anmälan 08.00
Lottning: 08.30
Tävlingstid: 11.00-15.00
Senior/juniorklass
Startavgift: 600/300 SEK . Betalas på plats 
 
OBS: Se gärna till att ha jämna pengar
 
Ser ni några fel i listan så hör av er omedelbart så rättar jag upp det och återigen, har ni återbud att meddela så gör det omgående

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0