Årspremiär

2020 fick man ju rätt i knäna utan förvarning. Dags att blåsa liv i några bokstäver och se om det kan skapas någon livgivande energi i min alltmer sorgliga ursäkt till själ och kanske till och med den här bloggen. 
 
Ett jävla dribblande kring vad som är vänstervridet eller högervridet( inget som används iofs) just nu i alla frågor som finns, tycks det. 
 
Har begärt svar från några riktiga rikstomtar, vad de menar med vänstervridet. Får man några svar, tror ni? Nej för fan, de här gubbarna har jättedistinkta åsikter om precis allt (precis som jag ;-P) men problemet de har är att de inte förstår att ens byta kallingar när bajsranden börjar bygga på höjden. Hur ska de ens kunna formulera ett svar? 
 
Så här enkelt är det. 
 
Vispar man ihop en påsbearnaise och vispen rör sig motsols, är man vänstervriden. Vispar man medsols är man högervriden (alternativt lite dum i huvudet). 
 
Så det så
 
 
****
 
Snart går pimpeltävlingssäsongen igång för mig, hoppas jag. Har dragit en hel del abborre i början på säsongen när isarna la sig och var bra. Sedan blev det rejält varmt och isarna blev sämre. Nu är det på gång igen och Orsasjön har lagt sig fint. Nu skulle det förvisso bli varmt igen men kan det hålla sig på köldsidan på nätterna blir det bra. 
 
Varit full skjuts på skridskoåkarna de senaste dagarna här omkring. De ser is och det räcker, då ska de ut och glida med sin lilla piggpinne. Idag skejtade de för fullt så Sjöräddningen fick ut och plocka upp 3 stycken ur vattnet. Saxviken i centrala Mora och så Orsasjön vid Vattnäs. Jättebra ställen att åka på nu ju. Lycka till men ni kan ju inte Orsasjön överhuvudtaget.  
Behöver inte förklara mitt agg mot skridskoåkare som säger sig kunna is. För det kan de inte. 
 
Om jag generaliserar? Ja. Alla är inte helt inkompetenta. Bara partiellt. 
 
****
 
Började kolla på säsongens Farmen. Allt som vanligt. Någon tycker som vanligt att det är skitjobbigt att vara där, de saknar dem där hemma och vill så gärna bajsa på en riktig toalett, ha rinnande vatten med mera. 
 
Det har då gått EN dag. 
 
Jag tycker de kan sluta med kamper och utröstningar med mera. 
 
Slå en dynggrep genom skallen på de som någon, vem som helst, tycker ska försvinna. 
 
Vi måste få in mer realism i våra dekadenta tv-program. 
 
****
 
Såg en artikel om att en som hette Kevin Bacon hade försvunnit i USA. Inte skådisen alltså. 
Snubben hade gått på date och nu hade de hittat honom i en lägenhet, hängande upp och ner och med kuken bortskuren. 
Den hade hans date skurit av och käkat upp. Ett visst mått av kannibalism där. 
 
Tänker ändå att det måste vara en jävla jobb att hissa upp någon i hälsenorna. Har ju gjort det med ett rätt högt antal älgar, inte minst. Det måste ju vara lite slitigt att få upp en människa också. I en lägenhet. Var fan hissar man upp en människokropp liksom? Lampkrokarna? 
 
Nåja, sen när man väl fått upp honom så blir man hungrig. Glömt att handla på ICA så kylskåpet är rätt tomt. Kollar sig omkring och ser en kropp dingla där. Med en kuk som ser alldeles jätteaptitlig ut. Klart man skär av den och steker på. Knaperstekt eller inte? Vilket vin passar? 
 
Äh, skit samma. Vet inte vart jag vill att det här ska landa men hade någon skurit av min kuk och tänkt sig en måltid så hade mättnadskänslorna knappast stillat. En hårt stekt trattkantarell blir man fan inte mätt på
 
****
 
Lev väl och försök uppföra er på sociala medier. Tack
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0