Bra sväng....

...var det inte i dagens bowlingmatch på Moraparken mot hemmalaget Bk Karma. Dåligt tränad, förvirrad och allmänt kass. Hittade i lite spel mot slutet så får ta med mig det tills nästa gång. 
Oavsett så vann vi, Siljan Bk, en vattentät seger och nu närmar vi oss toppen. 5383 poäng idag är ju inte jättebra men för att vara just i Moraparken så är det godkänt. Erkänt svårspelad hall och banprofil. 
 
Tredjeplats i serien nu och 4 poäng bakom ledarna från Ludvika, Bk Wege. 
 
*****
 
Bowlingmatch sen hem snabbt för Cagliari-Milan och Zlatan från start. Milan mycket bättre idag om man jämför med förra matchen som var ett riktigt lågvattenmärke. Zlatan lyfter definitivt laget och är ju helt outstanding redan. Klämde in en balja idag och kunde varit två till. 
Udinese hemma nästa lördag. Jag följer. 
 
*****
 
Börjar bli allergisk mot snubbar som ska försöka låta resonerande, låta som de har koll på läget och försöka framstå som något intellektuellt väsen och det enda de lyckas med är fullständiga dumheter. 
Tröttsamt. Så inihelvete. 
 
Jag däremot, ÄR ett intellektuellt väsen av högre grad. HÖGRE GRAD, fattar ni?! 
 
*****
 
Handbollen igång också. Vilken jävla tv-sport alltså. Grymt bra. Svenskarna briljerade mot Schweiz och visade upp några nya talanger. Ska bli kul att följa. 
Frankrike inkasserade en överraskande förlust mot Portugal. Karabatic lirar än och håller standarden. Vilken hjälte. 
 
*****
 
American Horror Story 1984, nya säsongen av AHS, ser ju härlig ut. En hommage till slashergenren tackar man inte nej till. Kolla in trailern. Att han heter Mr Jingles. Underbart
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0