Information Orsa Match Open

Här kommer information kring Orsa Match Open 2024
Så här ser den slutgiltiga anmälningslistan ut. Det har och kan fortfarande hoppa lite. Fick ett återbud ytterligare så nu är vi 30 igen och två platser är vakanta. Är man intresserad är det bara att höra av sig MEN gärna så fort som möjligt. Peggar i helgen och då är det spikat och klart

Peg 29 och 30 kommer att vara dedikerade till Hege och Dan som kommer att sitta bredvid varandra. Det är alltså peggarna längst bort från sekretariatet. Hege och Dan kan parkera där ni parkerade på DM som avtalat

1: Jesper Dyberg
2: Markku Kalliokoski
3: Kenneth Lilja
4: Tom Östlund
5: Hege Catrine Westergård
6: Dan Käck
7: Tommy Hjärtström
8: Klas Jansson
9: Tommy Strengelsrud
10. Niklas Strengelsrud
11: Andrzej Szubarczyk
12: Tonje Hauger
13: Finn Erik Lerdalen
14: Dag Even Nygårdseter
15: Marcus Claussen
16: Örjan Tengerström
17. Björn Widerberg
18: Carina Widerberg
19: Anders Thuresson
20: Tjäder
21: Linus Vestli
22: Anders Dyplin
23: Peter Lindh 
24: Daniel Åslund
25: Claes Mattsson
26: Per Anders Larsson
27: Leena Wahlberg
28: Rolf Wahlberg
29: Tomas Andersson
30: Fredrik Samuelsson
 
Anmälningsavgiften är 600 kronor. De flesta av er har ju redan swishat in det i föranmälan men ni som inte gjort det betalar enligt nedan. 
Ni swishar på 070-2961788. Har man inte swish så betalar man kontant på lördagens morgon. 
 
Lottningen kommer att ske på fredagskvällen live på Facebook. Klockan 18.00 är det som gäller. 
 
Tävlingstiden är 11-15 bägge dagarna.
Samling i änden på bryggan som är inne på campingen, det vanliga stället för er som varit med förut.

OBS: Tänk på hur ni parkerar. Det ska kunna gå att komma fram med en lastbil efter vägen så tänk på det när ni ställer er ifrån er bil/släp. Återvinningscentralen töms ibland på helgen därav måste de kunna komma fram och ha möjlighet att vända med lastbilen.
Ett tips är grönytan bortom den lilla lekplatsen. 
 
Naturligtvis kommer vår lilla kiosk att vara på plats där vi säljer varmkorv, chokladbitar, drycker. Nybryggt kaffe finns också och är som vanligt gratis. 
 
Det kommer också att finnas ett lotteri där man kan vinna en flaska mörk rom (värde ca 400). Lotterna kostar 20 kronor styck så ha gärna jämna pengar med er, går ju bra att köpa för jämna hundringen också :-D Det finns fyrtio lotter på flaskan så köp i tid. 

Jag kommer att vara på plats tidigt för att hinna rigga min peg och bära ut min utrustning först av allt. Sedan gör jag iordning sekretariat och kiosk. Så ni får ha lite överseende om ni inte kan betala omgående.  

Jag hoppas kunna ta emot anmälningsavgifter enligt nedan klockslag. 
 
Anmälan: 08.00
Tävlingstid: 11.00-15.00
 
På tävlingsdagarna får man gå ut och göra iordning sin peg när man så önskar.
 
Tidigare år har jag kört en informationssamling på morgonen men vi skippar det i år. Kör information som behövs på livelottningen där ni också kan ställa frågor om det är något ni funderar över. Går bra att ställa frågor även här i kommentarerna. 
 
När ni riggar ute på bryggan. Tänk då på att försöka ha alla prylar på den sidan av bryggan som är utåt mot vattnet. Det blir så mycket enklare för alla att passera bakom er då. Lägg inte heller upp takeaparten eller håvskaftet och spärra vägen för tidigt. Det kan man göra senare in på upptacklingstiden.
 
Några ytterligare saker
* Feeder/bottenmete är inte tillåtet
* Mäskning startar 10 minuter innan. 
* Ingen mäskning med hjälp av feeder. Slangbella eller att kasta är det som gäller
* Vid åska tar vi paus och lägger ner spöna. Ingen mäskning under tiden. Inget tillägg på tid
* Sektionspriser till vinnarna är 500,-. I slutresultatet belönas de fyra första med penningkuvert som kommer att swishas alternativt kontantutbetalas. 
 
 Ett önskemål gällande överblivet mäsk efter tävlingen på lördag är att vi inte slänger det i ån utan var och en tar reda på det själv. Överblivna casters, döda maggott etc kan man slänga bakom bryggan in mot land om man måste. 
 
 
Invägningen på tävlingen sker med två vågar. När det är dags för invägning fortsätt tänk på att hålla så fri lejd som möjligt så att vi kan passera bakom er. Invägningen startar direkt vid tävlingens slut så var beredda på att hala upp keepnätet :-) 
 
Bryggan kommer att skyltas med avstängningsskyltar i bägge ändar och en uppmaning om att det respekteras. Vi har dock inga officiella behörigheter att stänga av bryggan så det kan fortfarande vara så att någon bortser från det och vill gå där. Då får vi göra det så lätt som möjligt för dem att passera. Men det har gått bra de senaste åren så vi hoppas det gör det nu också.
 
Se till att allt skräp tas reda på. Ha gärna en plastpåse med er ut som ni kan slänga allt skräp i och få med er det från bryggan.
 
Vad gäller beten så finns både Russel Hopkins och Roger Vestli. Så det går bra att beställa från den som man så önskar. 
 
Lördagskvällens middag blir på Restaurang Gruvan i Mässbacken. I år kommer det att bli en buffé med fläskfilé, ribs, lax med mera. Priset är 259,- (eller möjligen 269,- då minnet sviktar ;-) Jag kollar upp) 

Tala gärna om för mig i kommentarerna om ni önskar närvara eller ej. Så vi vet hur många det blir. 

Vi får hjälpas åt med samåkning och jag kommer att ta upp det på informationen på fredag.
Samling klockan 19.00 utanför bowlingen(ligger nästan bredvid sekretariatet) för avfärd i bilar. Det är ca 10 minuters resväg dit. 

När vi kommer dit går ni till baren, beställer det ni vill dricka och betalar käket direkt så är det klart. Se också till att de bockar av er på listan som ligger där med ert namn. 

Tänker att vi siktar på att börja käka 19.30. Jag går först och visar vägen ;-) 
 
Det kommer också att lottas ut fina priser under kvällens middag (också det som vanligt för er som varit med förr  )
 
Vi kommer även att förrätta lottningen inför söndagen under middagen. Den kommer dock inte sändas live (dålig mobiltäckning) utan blir med de närvarande där. Protokoll läggs ut senare under kvällen så alla ser var de ska sitta. 
 
Hemfärd från restaurangen sker när vi käkat klart och lottat ut priser. Vill man fortsätta och ta sig någon öl när vi kommit tillbaks till Orsa funkar det fint t ex på Lilla Sällskapet i centrum eller på Brasserie Udden vid campingen 
 
Känn er välkomna och väl mött :-) 

Kommentarer
Postat av: Tommy Hjärtström

Blir inte med på middagen.

2024-07-14 @ 18:24:38
Postat av: Leena/Rolf Wahlberg

Vi kommer på middagen

2024-07-21 @ 09:32:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0